Mardin’de burçlara özel kolonya üretildi

Mardin’de burçlara özel kolonya üretildi

ABONE OL
30 Mart 2023 13:01
Mardin’de burçlara özel kolonya üretildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Yenilikçi ürün ve tasarımlarıyla tanınan Dr. Mars, astrolojiye inanan insanlar için burçların kendi rengine göre kolonya üretti.

paragraf sonrası reklam alanı

Mardin’de bulunan Dr. Mars, ürünleri ile yenilikçi olmaya devam ediyor. Parfüm ve kolonya üretiminde öncü olan Dr. Mars, astrolojiye inanan insanlar için de ürün geliştirdi. Her burcun astrolojide yer alan rengi ve kokusuna uygun olarak kolonya üreten Dr. Mars, burçların simgelerini de şişelerin üzerine taşıdı. Her burcun kendi rengini taşıyan kolonyalar, yeşilden sarıya kadar birçok renkten oluşuyor. Renklerin yanı sıra astrolojide yer alan ve burçların olduğu söylenen kokulara göre hazırlanan kolonyalar, raflardaki yerini aldı.

“Astronominin belirlediği renge kokuya göre yaptığımız bir üründür”

Astrolojide yer alan bilgilere göre kolonyalarını ürettiğini belirten Hamdullah Adsoy, “Yeni ürün konsepti ile karşınızdayız. Ürünümüz ise burç kolonyalarıdır. Daha önce denenememiş bir ürün. Astronomiye inanan insanlar için astronominin belirlediği renge, kokuya göre yaptığımız bir üründür. Örnek verecek olursak, astrolojinin dediğine göre; kova burcunun rengi mavidir, başak burcu kahverengidir, aslan burcu altın rengi gibi belirlenmiş renkleri kullandık. Astrolojinin belirlediği renklere göre üretilmiştir” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Özel bir tasarım yaptıklarını aktaran Adsoy, “Kabartma olarak burç isimleri ve simgelerini yaptık. Farklı bir konsept, her burcun da kendisine göre bir kokusu var. Bu kokuları denemeleri için bütün müşterilerimizi de bekleriz. Farklı ürünler yapmaya çalışıyorum, burçlar konusunda kolye, kitap, yüzük gibi birçok eşya üretilmiş ancak kokusu olmadığını fark ettim. Bunu da biz denedik, umarız ki başarılı da olmuşuzdur” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı