Malazgirt’te bilim şenliği

Malazgirt’te bilim şenliği

ABONE OL
28 Mayıs 2022 10:20
Malazgirt’te bilim şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Süphan Anadolu Lisesi’nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (4006 TUBİTAK) bilim şenliği düzenlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İş birliği Protokolü” kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel projeler, Süphan Anadolu Lisesi’nde sergilendi. Süphan Anadolu Lisesi’nin koridorlarında düzenlenen şenliğe Kaymakam Yiğit yaşar Demirer, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yapılan projeleri stantlarda inceleyip öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Demirer, memnuniyetini dile getirerek öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Şenlikte öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel eserler katılımcılardan büyük ilgi görürken, bilim sergisinde toplam 50 eser yer aldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı