Kuzuluk Caddesi’nin çehresi değişti

Kuzuluk Caddesi’nin çehresi değişti

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:35
Kuzuluk Caddesi’nin çehresi değişti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım hizmetleri tüm hızıyla devam ediyor. Akyazı Kuzuluk Caddesi’ne 10 bin ton sıcak asfalt serimi yapan ekipler, caddenin altyapı, üstyapı, bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarını da tamamladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi, Akyazı Kuzuluk Caddesi’ni baştan başa yeniledi. 3 bin 100 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki cadde, ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yeni görüntüsüne kavuştu. 10 bin ton sıcak asfalt ve 10 bin ton Plentmiks (Mekanik) malzemenin kullanıldığı cadde de, altyapı, üstyapı, bisiklet yolu ve kaldırım çalışmaları ekipler tarafından tamamlandı. Kent genelinde asfaltlama ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca asfaltlama ve onarım çalışmalarını belli periyodlarda sürdürmeyi planlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Şehrimizin genelinde sürdürdüğümüz sıcak asfaltlama, altyapı, üstyapı ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yoğunlaştırarak, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini noktasında tüm gayretimizi gösteriyoruz.. Havaların ısınmasıyla birlikte başlattığımız asfalt ve altyapı çalışmalarımız, amaçladığımız zamanlama içerisinde hızla sürmektedir. Yapılan yoğun çalışma neticesinde, Akyazı Kuzuluk Caddesi’ni tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Asfaltlamanın yanı sıra kullanıma açılan bisiklet yolunun da ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı