DOLAR 32,4393 0.16%
EURO 35,0121 -0.21%
STERLIN 41,1298 0.3%
ALTIN 2.321,600,12
BIST %
BITCOIN 22933532,35%
Nevşehir
15°

KAPALI

05 24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kumbağ meydan projesinde son adımlar

Kumbağ meydan projesinde son adımlar

ABONE OL
27 Mayıs 2022 15:15
Kumbağ meydan projesinde son adımlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Tekirdağ’ın turizm noktalarından biri olan Kumbağ Mahallesi’nde yürütülen meydan projesinde son adımlar atılıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi’nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılacak olan Kumbağ Meydanı projesinde sona yaklaşıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa’nın turizm potansiyeli en yüksek yerleşimi olan Kumbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi, yol ve yaya kaldırımı yenileme çalışmaları ile asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kaldığı yerden devam eden cadde ve sokaklardaki yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı ve Eski Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ile birlikte Kumbağ Mahallesi’ndeki çalışmalara nezaret eden Başkan Yüksel, yürütülen çalışmaları denetleyerek, mahalle sakinleri ile sohbet etti ve yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Yüksel: “Yaz mevsimine yetiştireceğiz”

paragraf sonrası reklam alanı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Kumbağ Mahallemizde hayata geçirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni meydan düzenlemesi projemizi yerinde inceledik. Hızla devam eden yenileme ve düzenleme çalışmalarına ilişkin, projemizin detaylarını ve yapılması gerekenleri planladık. Bu projemizi yaza yetiştirmek için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Şimdiden mahalle sakinlerimize ve yaz sezonu boyunca misafir edeceğimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı