Küçük Lina’nın duygulandıran hediyesi, depremzede Beste’ye ulaştı
  • n50haber
  • Gündem
  • Küçük Lina’nın duygulandıran hediyesi, depremzede Beste’ye ulaştı

Küçük Lina’nın duygulandıran hediyesi, depremzede Beste’ye ulaştı

ABONE OL
8 Şubat 2023 11:00
Küçük Lina’nın duygulandıran hediyesi, depremzede Beste’ye ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesinin başlattığı kampanyada toplanan yardımlar, iki büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a ulaştı. Antalyalı küçük Lina’nın, oyuncak kutusuna yazdığı duygusal mesajla yola çıkan oyuncağı, deprem bölgesindeki küçük Beste’yi sevindirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Konyaaltı Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından yardım kampanyası başlattı. Vatandaşların yoğun destek verdiği kampanyada toplanan yardımlar, depremzedelere ulaştırıldı. Felaketin ilk gününde bölgeye giden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, gelen yardımların dağıtılmasına yardım eti. Belediyenin 3 yardım kamyonu bölgeye ulaşırken, 4 tırın daha deprem bölgesine ulaşmak üzere olduğu bildirildi. Belediyenin sivil savunma ekipleri de yardım araçlarının yolda kalma ihtimaline karşı belli güzergahlarda nöbet tuttu. Yardım kamyonlarının Kahramanmaraş’a varması üzerine yola devam eden sivil savunma ekipleri, yolda yaşanan bir kazaya da müdahale ederek yaralı vatandaşların hastaneye kaldırılmasına yardım etti.

“Lina’nın hediyesi Beste’ye ulaştı”

Konyaaltı Belediyesinin, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde bulunan yardım toplama merkezine bir kutu oyuncak getiren Lina isimli minik yardımseverin oyuncakları, deprem bölgesindeki minik afetzede Beste’ye, Başkan Esen tarafından verildi. Lina, oyuncak kutusuna, “Lina’dan sevgilerle. Hep yanınızdayız. Umarım oyuncaklarım sizi biraz olsa da mutlu etmiştir” şeklinde yazdı. Oyuncak kutusunu minik Beste’ye veren Esen, sosyal medya hesaplarında yayımladığı videoda, “Lina seni çok seviyoruz. Beste’yi çok sevindirdin. Çok mutlu ettin” dedi. Deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Esen, “Yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için burada kalmaya devam edeceğiz. Durumun hiç iyi olmadığını bilinmesini istiyorum. İnsanlar en temel gereksinimlere bile ulaşamıyor. Ama tüm imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah yaraları hep birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı