DOLAR 32,3674 0.14%
EURO 34,8986 -0.49%
STERLIN 40,9656 0.16%
ALTIN 2.324,340,22
BIST %
BITCOIN 22919052,23%
Nevşehir
15°

KAPALI

05 24

İMSAK'A KALAN SÜRE

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü

ABONE OL
8 Aralık 2022 00:00
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis ile BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Colin Stewart’ın ev sahipliğinde Ledra Palace Otel’de düzenlene yıl sonu resepsiyonunda bir araya geldi.

paragraf sonrası reklam alanı

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Kıbrıs’taki BM Barış Gücü (UNFICYP) Misyon Şefi Colin Stewart’ın ev sahipliğinde BM ara bölgesindeki Ledra Palace Otel’de yıl sonu resepsiyonu verildi. Resepsiyona katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis sosyal içerikli bir görüşme yaptı.

İki lider, son olarak nisan ayında Colin Stewart’ın ev sahipliğinde ara bölgede Kıbrıs sorununun çözüm sürecine kadınların katılımına ilişkin eylem planının lansman etkinliğinde bir araya gelmişti.

Resepsiyona ayrıca, Cumhurbaşkanı Tatar’ın Özel Temsilcisi M. Ergün Olgun ile Kıbrıs Rum tarafının müzakerecisi Menelaos Menelaou ve kendilerine eşlik eden müzakere heyeti üyeleri, teknik komite eş başkanları yanı sıra diplomatlar, BM yetkilileri ve adanın her iki tarafından bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Stewart, resepsiyona katılan iki lidere teşekkür etti. Bu akşamki yıl sonu resepsiyonu etkinliğinin herkese teşekkür etmek için bir fırsat olduğunu belirten Stewart, her iki taraftan teknik komitelerin eş başkanları ile koordinatörlerine ve ayrıca geçen yıl boyunca ortak bir zemin bulma çabalarına bağlılıklarından dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’ın Özel Temsilcisi Ergün Olgun ve Kıbrıs Rum tarafının müzakerecisi Menelaos Menelaou’ya teşekkür etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı