Kepezspor’da tek hedef 3 puan

Kepezspor’da tek hedef 3 puan

ABONE OL
29 Mart 2023 11:01
Kepezspor’da tek hedef 3 puan
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye 3. Lig 3. Grup temsilcisi Kepezspor son iki haftada kaybettiği puanlar ile liderlik koltuğunu Aksaray Belediyespor’a kaptırdı. Kırmızı-Beyazlılar Pazar günü lig sonuncusu Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

paragraf sonrası reklam alanı

Kepezspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Deplasmanda önce Bergama beraberliği ve geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Çankaya takımına 1-0 yenilerek liderliği Aksaray Belediyespor’a kaptıran Kırmızı-Beyazlılar Niğde deplasmanından 3 puanla Antalya’ya dönmenin planlarını yapıyor. Takımda sakatlığı devam golcü futbolcu Mehmet Kaan Türkmen’in Pazar günü oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Öte yandan Çankaya maçında sarı kart cezalısı olan Ali Sinan Gayla’nın bu hafta takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Kepezspor’un bir diğer başarılı futbolcusu Serkan Özen ise geçtiğimiz hafta Çankaya müsabakasında gördüğü sarı karttan dolayı cezalı duruma düştü ve Niğde deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Kepezspor’un Başkanı İsmail İltemir, “Son iki haftada aldığımız sonuçlar ile liderliği rakibimize kaptırdık. Ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Onlarda son iki haftadan mutlaka ders çıkardılar. Şimdi tekrar ayağa kalkıyoruz ve kaldığımız yerden başlıyoruz. Liderliği geri alana kadar tüm gücümüzle futbolcularımızın yanındayız. Lig sonunda inşallah şampiyonluğu bu futbolcu kardeşlerimizle ve taraftarlarımızla ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı