Kassanov, YTB Başkanı Eren ile görüştü

Kassanov, YTB Başkanı Eren ile görüştü

ABONE OL
27 Temmuz 2022 12:10
Kassanov, YTB Başkanı Eren ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren’i makamında ziyaret etti

paragraf sonrası reklam alanı

DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya geldi. Kassanov, ilk olarak Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren’i ziyaret etti. Görüşmede Ahıska Türklerine yönelik faaliyetler ile gerçekleştirilebilecek yeni işbirliği imkanları değerlendirildi. Türkiye’nin her zaman kendilerine destek verdiğini belirten Kassanov, “Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, yaşadığımız topraklardan zorla koparılan biz Ahıskalı Türklerin anavatanlarıyla bağlarını güçlendirmek ve akademik, sosyal, kültürel açıdan eğitimlerini desteklemek için sürekli programları hayata geçiriyor. Başarılı şekilde birçok çalışma yapıldı. Her zaman verilen desteklerle ilgili teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

YTB Başkanı Abdullah Eren, nazik ziyaretinden dolayı Kassanov’a teşekkür etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı