DOLAR 32,4774 0.32%
EURO 35,1201 -0.09%
STERLIN 41,6283 0.81%
ALTIN 2.327,100,33
BIST %
BITCOIN 22960652,35%
Nevşehir
15°

KAPALI

05 24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kamu binalarında enerji verimliliği eğitimi tamamlandı

Kamu binalarında enerji verimliliği eğitimi tamamlandı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 16:55
Kamu binalarında enerji verimliliği eğitimi tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Afyonkarahisar’da kamu binalarında enerji verimliliği daha aktif hale getirilmesi amacı ile başlatılan eğitim çalışması gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Afyonkarahisar Valiliği Konferans Salonunda beş gün süren eğitimin sertifika programına Vali Yardımcısı V. Ömer Tekeş, İl Enerji Yöneticisi Hakan Demir ve kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel katıldı.

Afyonkarahisar’daki kamu kurum ve kuruluşlar ile üniversiteler ve yerel yönetimlerde enerji verimliliği ve tasarrufu çalışmalarında görevlendirilen personelin katıldığı ve eğitim süresinde dünyadaki ve ülkemizdeki ‘Enerji Rezervi, Enerji Talebi ve Enerji Arz Güvenliği, Enerji Verimliliği Potansiyeli, Enerji Verimliliği ve Tasarrufu Çalışmaları Örnekleri ve Uygulama Yöntemleri, Enerjinin Yönetim Birimlerinin Görev ve Sorumlulukları, Enerji Verimliliği Kanunu ve Mevzuatı, Sanayideki Teşvikler (Verimlilik Artırıcı Proje (VAP), Gönüllü Anlaşmalar, 5. Bölge Teşvikleri) ile Kamudaki Zorunluluklar, Enerji Etüdü ve Enerji Performans Sözleşmesi (EPS)’ konuları yer aldı.

Sertifika törenine katılan Tekeş kentte yürütülen enerji verimliliği ve tasarruf çalışmalarının daha aktif ve daha etkin bir hale gelmesi için bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarının çok önemli olduğunu belirterek, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Eğitim, sertifika programı ve akabinde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı