Hem güçlendirilen hem de büyüyen okuldan Başkan Yücel’e plaket

Hem güçlendirilen hem de büyüyen okuldan Başkan Yücel’e plaket

ABONE OL
29 Kasım 2022 17:01
Hem güçlendirilen hem de büyüyen okuldan Başkan Yücel’e plaket
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Alanya Belediyesi öncülüğünde iki kata çıkarılarak temel güçlendirmesi yapılan Kestel Alantur Ayhan Şahenk İlkokulunu ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı plaket verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kestel Mahallesi’nde bulunan Alantur Ayhan Şahenk İlkokulunda yapılan çalışmalar tamamlandı. Alanya Belediyesinin öncülüğünde, Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan çalışmalarla tek katlı okul iki kata çıkarılıp, sınıf sayısı artırılırken, okulun temeline de güçlendirme çalışması yapıldı. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından ayrıca okulun içerisinde yenileme çalışması gerçekleştirildi. Yenileme çalışması çerçevesinde okul kütüphanesi yenilendi; masa, klima, perde gibi tüm ihtiyaçlar da giderilerek okul eğitime hazır hale getirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel öncülüğünde okul ile ilgili eksikliklerin giderildiğini belirten Kestel Mahalle Muhtarı Muhterem Şimşek ve Okul Müdürü Ayşe Yılmam, Başkan Yücel’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan çalışmalara Belediye olarak destek verdiklerini belirten Başkan Yücel, “Eğitime çok büyük destekleri olan Ayhan Şahenk Vakfı tarafından yapılan okul, hem büyüdü hem de yenilendi. Oldukça modern ve kaliteli bir şekilde öğrencilere hizmet verecek hale getirildi” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı