Hatay’da Konya Konteyner Kent’in ilk etabı tamamlanmak üzere
  • n50haber
  • Genel
  • Hatay’da Konya Konteyner Kent’in ilk etabı tamamlanmak üzere

Hatay’da Konya Konteyner Kent’in ilk etabı tamamlanmak üzere

ABONE OL
26 Mart 2023 13:00
Hatay’da Konya Konteyner Kent’in ilk etabı tamamlanmak üzere
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’da bitme aşamasına gelen 1. Etap Konya Konteyner Kent’te incelemelerde bulundu. Başkan Altay, “432 konteyneri indirdik. İnşallah gelecek hafta sonuna kadar vatandaşlarımızı buraya yerleştirmeyi planlıyoruz. Çamaşırhaneleri, oyun alanları ve sosyal tesisleriyle Konya’ya yakışır bir konteyner kenti inşallah inşa etmiş olacağız. Konteynerlerimiz geldikçe inşallah sayıyı bine tamamlayacağız” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ve odalarla birlikte Hatay’a kazandıracağı 1. etap konteyner kentte çalışmalar bitmek üzere. Hatay’da yapımı devam eden 1. etap konteyner kent çalışmalarını inceleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi, Meram, Karatay, Selçuklu ilçe belediyeleri ile Konya Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’yla birlikte inşa ettikleri konteyner kentlerin ilk etabının son aşamaya geldiğini söyledi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Hataylı depremzedeleri konteyner kente yerleştirmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Uğur İbrahim Altay, “Sadece barınma alanları değil, çamaşırhaneleri, oyun alanları ve sosyal tesisleriyle Konya’ya yakışır bir konteyner kenti inşallah inşa etmiş olacağız. Burada 432 konteyneri indirdik. 2. etapta da altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Konteynerlerimiz geldikçe inşallah sayıyı bine tamamlayarak Konyalılar adına Hatay’daki kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmayı hedefliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı