DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
STERLIN 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BIST %
BITCOIN 2062453-0,33%
Nevşehir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

04 46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hastanede ’Çocuk Şenliği’

Hastanede ’Çocuk Şenliği’

ABONE OL
1 Ekim 2022 15:28
Hastanede ’Çocuk Şenliği’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Samsun’da ’1 Ekim Dünya Çocuk Günü’ dolayasıyla kırsal mahalle çocuklarına yönelik şenlik düzenlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun, ’1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde kırsal mahalle okulunda okuyan çocuklar için kurumlarla el ele vererek, Çocuk Şenliği gerçekleştirdi. VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan’ın da katıldığı etkinlikte çocuklar keyifli anlar yaşadı.

“Onlar bizim geleceğimiz”

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş ise “Aslında yalnızca bugün değil, her gün çocuklarımızın günü. Onlar bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onları eğlendirebildiysek keyifliyiz. Bizlere destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı, İğne Deliği Gençlik Merkezi, 40 Sanat Atölyesi, Samsun’da Çocuk Olmak Kitap Cafe ve DJ Şahin Bahadır’a teşekkür ederiz” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

“Çocuklar eğlendiklerinde, keyif aldıklarında öğrenme süreçleri hızlanır”

paragraf sonrası reklam alanı

Psikiyatrisi Uzm. Dr. Sümeyra Fırat, “Müzik çocukların duygularını uygun şekilde ifade etmelerine, iletişim becerilerinin artmasına ve hayal güçlerinin zenginleşmesine katkı sağlar. Erken dönemde müzik ile ilgilenen çocuklarda ritim duygusu gelişir, işitsel olarak daha iyi anlamaya başlarlar. Bunların yanı sıra, dikkat becerilerinde, öğrenme becerilerinde olumlu etkileri vardır. Çocuklar eğlendiklerinde keyif aldıklarında öğrenme süreçleri hızlanır. Müzik, meşgul oldukları herhangi bir aktiviteyi eğlenceli hale getirmenin en kolay ve keyifli yoludur” diye konuştu.

Etkinlikte miniklere hediyeler dağıtıldı ve ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı