Hasan Arat’a Polonya’da anlamlı ödül

Hasan Arat’a Polonya’da anlamlı ödül

ABONE OL
24 Ocak 2023 19:00
Hasan Arat’a Polonya’da anlamlı ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Yardımcısı Hasan Arat’a, uluslararası dostluğun güçlendirilmesine yaptığı katkılarından dolayı Polonya’da ödül verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Türk Sporunun en önemli figürlerinden birisi olan Hasan Arat, uluslararası arenada bir kez daha adından söz ettirdi. Dünya spor camiasının çok önemli isimleri, uluslararası ilişkilerin ve uluslararası dostluğun güçlendirilmesine verdiği olağanüstü katkılardan dolayı “Golden Mongoose” Madalyası ile ödüllendirildi. Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda’nın da katıldığı ödül töreninde Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği İcra Kurulu Üyesi Hasan Arat da bu büyük ödüle layık görülen isimlerden birisi oldu. Hem uluslararası alanda hem de Türkiye’de sporun gelişimi için çok büyük emekleri bulunan, Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği İcra Kurulu Üyesi, Dünya Atletizm Federasyonu İcra Kurulu Üyesi, BİDEV Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcılığı görevleri yürüten Hasan Arat ile birlikte Polonyalı ünlü tenisçi Iga Swiatek, 4 kez olimpiyat şampiyonluğu yaşamış Robert Korzeniowski, Avrupa Olimpiyat Komiteleri Başkanı Spyros Capralos, Litvanya Olimpiyat Komitesi Başkanı Daina Gudzineviciute ile Polonya Spor ve Turizm Bakanı Kamil Bortniczuk da ödüle layık görülen diğer isimler oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı