Halil Umut Meler 3. kez Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde
  • n50haber
  • Gündem
  • Halil Umut Meler 3. kez Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde

Halil Umut Meler 3. kez Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde

ABONE OL
30 Mart 2023 13:01
Halil Umut Meler 3. kez Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde 3. kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerden 1 galibiyet, 1 beraberlik çıkarırken, rakibine mağlup olmadı.

paragraf sonrası reklam alanı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maçta FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki 2 karşılaşmada görev aldı. 19 Temmuz 2020 tarihinde Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanan derbiyi siyah-beyazlılar 2-0 kazanırken, 21 Mart 2021 tarihindeki müsabaka ise 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İki takım da Meler ile 1’er kez kazandı

3. paragraf sonrası reklam alanı

Halil Umut Meler, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin; Galatasaray, Trabzonspor ve kendi aralarında oynadığı toplam 12 maçı yönetti. Kara Kartal, 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, Kanarya ise 7 mücadelede 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi elde etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı