Hafif ticari araçla minibüs çarpıştı: 5 yaralı

Hafif ticari araçla minibüs çarpıştı: 5 yaralı

ABONE OL
26 Mayıs 2023 04:00
Hafif ticari araçla minibüs çarpıştı: 5 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Aksaray’da hafif ticari araçla minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların hurdaya döndüğü kazada 5 kişi yaralandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaza, Aksaray – Konya Kara Yolu polis okulu kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden G.K. (24) yönetimindeki 68 KK 856 plakalı minibüs, polis okulu kavşağında İ.K. (30) idaresindeki 68 AAY 753 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle özellikle hafif ticari araç adeta hurdaya dönerken sürücüler ve araçlarda yolcu olarak bulunan Y.B. (37), S.A. (24) ve İ.A. (22) olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazayı fark eden yoldan geçen diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken polisin geniş çaplı inceleme yaptığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı