Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli

Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli

ABONE OL
4 Temmuz 2022 18:50
Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli

paragraf sonrası reklam alanı

ÖZEL – Nevşehir’de 1994 yılında yayın hayatına başlayan ve o günden bu yana farklı çizgisi ile her daim dinleyicilerinin gönlünde yer eden Mega FM, yepyeni programlarıyla ve yepyeni yayın anlayışıyla radyonun sadece sıradan bir müzik kutusu değil, toplumu bilgilendirici bir unsur ve aydınlatıcı yüzüyle de tanıştırmayı sürdürüyor.

Genel Yayın Yönetmenliğini Tülay Çallı’nın üstlendiği Mega FM’de dinleyicilere sadece müzik değil, halkı bire bir ilgilendiren haberler, canlı yayın konuklarıyla beraber haber programları sunmaya da başladıklarını dile getiren Radyo İşletmecisi Münire Saykılı, önümüzdeki dönemlerde farklı projelerle Nevşehir’in yerel içerikli tek radyosu olma özelliğini koruyacaklarını belirtti.

Saykılı, “Yaklaşık iki yıldır 100.5 Mega FM radyosunu işletiyoruz. Bu zaman içerisinde Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Tülay Çallı hanım efendinin de tecrübelerinden yararlanarak farklı ve dinleyicilerimize bire bir hitap eden programlar yapmaya gayret ettik. Allah’ın izniyle bizler radyoların birer müzik kutusu olmadığını da halkımıza göstermek istiyoruz. Günlük yerel haber bülteni yayınlayan tek radyoyuz. Memlekette olan biteni spor haber bültenlerimizle halkımızın evlerine, işyerlerine, araçlarına kadar taşıyoruz. Öte yandan geçtiğimiz ay itibariyle Gazeteci Ali Çamur’un hazırlayıp sunduğu Haber Extra programımızla birlikte ilimizin saygıdeğer siyasetçilerini, sivil toplum kuruluşları başkanlarını, ileri gelenlerini yenilenen stüdyomuzda ağırlamaya ve onlarında çalışmalarını bizzat dinleyicimize aktarmalarına vesile oluyoruz. Cuma günleri radyomuz frekansında yayınlanan bu programda kimi zaman banttan yayınlanan çok özel röportajları ve canlı telefon bağlantıları ile ilin ileri gelenlerinin gündeme dair değerlendirmelerini duyabilirsiniz.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Dinleyicilerimizden ve tüm değerli Nevşehir halkımızdan tek ricamız; Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok büyük değer taşıyor. Bu nedenle yayınlarımızla ilgili her türlü görüşünüzü bizlere aktarmanızı istiyoruz. Lütfederlerse dinleyicilerimizin ve halkımızın Radyomuzun 0 551 123 60 23 numaralı Watsapp hattımızdan bizlere ulaşarak her türlü görüş ve önerilerini iletmelerini rica ediyoruz ” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı