Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı Başkent’e kazandırılıyor
  • n50haber
  • Genel
  • Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı Başkent’e kazandırılıyor

Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı Başkent’e kazandırılıyor

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:10
Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı Başkent’e kazandırılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut ilçesinde 177 bin metrekareden oluşan ‘Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı’nın yapımına başlayacaklarını açıkladı.

paragraf sonrası reklam alanı

“Yeşilin Başkenti” projesi çerçevesinde kente yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut ilçesinde 177 bin metrekarelik alanı daha yeşil alana dönüştürecek. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı’nda kısa süre içinde yapım çalışmaları başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “İklim krizine karşı dirençli bir Ankara için bugün adımlarımızı sıklaştırıyoruz. Yeşilin Başkenti vizyonumuzla Etimesgut ilçemizde 177 bin metrekareden oluşan ‘Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı’ yapımına başlıyoruz. Çocuklarımıza yaşanabilir yarınları miras bırakacağız” dedi.

Lodumlu Mahallesi Parkı, Eryaman Gökay Caddesi Parkı ile Alacaatlı Mahallesi Lavanta Parkı’nın yapım çalışmaları da hızlandırıldı.

Bölgede yaşayanlar nefes alabilecek

3. paragraf sonrası reklam alanı

Kafe, yönetim binası, iki adet büfe, iki adet su deposu, mescit, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, koşu yolu, spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, futbol sahası, bisiklet parkuru, spor alanları işletme binası, çok amaçlı salon, lavabo ile güvenlik kulübesinin yer alacağı dinlenme alanında toplam yeşil alan büyüklüğü ise 103 bin metrekareden oluşacak. Bölgede yaşayanların nefes alabileceği Göksu 2. Etap Dinlenme Alanı’nın 2023 yılı içinde tamamlanması planlanıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı