Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nden şehit ailesine ziyaret

Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nden şehit ailesine ziyaret

ABONE OL
3 Haziran 2022 12:55
Gaziantep İl Sağlık Müdürü’nden şehit ailesine ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Gaziantep’teki şehit aileleri ziyaretlerine şehit Mehmet Karadal’ın ailesiyle başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, şehidin anne ve babasını ziyaret ederek onların hayır duasını aldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Mardin’in Dargeçit ilçesinde 2016 yılında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Mehmet Karadal’ın ailesini evinde ziyaret etti. Baba Cuma Karadal ile anne Ayşe Karadal ile bir araya gelen Müdür Mutlu Tiryaki’ye, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube yöneticileri de eşlik etti. Şehit annesi ile babasıyla sohbet eden Dr. Tiryaki, her zaman ailenin yanında olduklarını söyledi.

“Şehit aileleri bizler için çok kıymetli”

Şehit ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu aktaran Tiryaki, “Allah razı olsun. Dernekteki yönetici arkadaşlar çok güzel düşündü. Hep birlikte aileleri hem ziyaret edip hem tanışalım dedik. Onların hayır duasını almak istedik. Varsa bir istekleri talepleri dinleyelim dedik. Bizde onların bir evladı sayılırız” ifadelerini kullandı. İl Sağlık Müdürü Tiryaki’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyan şehit ailesi, Dr. Tiryaki’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Kentteki diğer şehit ailelerini de önümüzdeki günlerde ziyaret edecek olan Dr. Tiryaki, şehit ailelerine karşı gösterdiği hassasiyetle takdir topladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı