Eskipazar Camisi ibadete açıldı

Eskipazar Camisi ibadete açıldı

ABONE OL
24 Mart 2023 11:01
Eskipazar Camisi ibadete açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Altınordu ilçesinde bulunan Eskipazar Camisi ibadete açıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde kentin kültürel mirası olan yapılarını geleceğe taşıyacak çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ilk yerleşim yeri olan ve Hacıemiroğulları Beyliği döneminde 1380-1390 yılları arasında inşa edilen Eskipazar Camisi’ni ibadete hazır hale getirdi. Ramazan ayı boyunca sadece teravih namazlarında açık olacak tarihi camiinin minare restorasyonu, şadırvan ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlardan Başkan Güler’e teşekkür

Eskipazar Mahallesi Muhtarı İlhan Karaağaç ve cemaat, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından da desteklenen çalışmalarla aslına uygun restore edilen tarihi camiinin yenilenen yüzüyle ibadete sunulmasında emek veren herkese teşekkür etti.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Vatandaşlar, “Daha öncesinde içerisinde kurbağalar ve akrepler olan camide kokudan ibadet etmek imkansızdı. Rutubet de bizi zorluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımıza konuyu ilettik. Elimden geleni yapacağım dedi ve Vali Bey ile birlikte camiyi yapmaya karar verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı