Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden dikkat çeken bir uygulama “Nöbetçi Annem”
  • n50haber
  • Gündem
  • Eğitim
  • Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden dikkat çeken bir uygulama “Nöbetçi Annem”

Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden dikkat çeken bir uygulama “Nöbetçi Annem”

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:30
Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden dikkat çeken bir uygulama “Nöbetçi Annem”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Okul-veli işbirliğini geliştirme çerçevesinde Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bir ilke imza attı.

paragraf sonrası reklam alanı

Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı’nın üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan “Velilerin okula getirilmesi, okulu benimsemesi ve bu çerçevesinde okulun bir paydaşı olması” konusunda yapılan çalışma doğrultusunda nöbetçi annem projesini başlattı.

Hamidiye MTAL de başlayan Nöbetçi Annem uygulamasıyla birlikte her gün 2 veya 3 anne okula gelerek katlarda nöbetçi öğretmenlerle nöbet tutuyor. Aynı zamanda bir program doğrultusunda da bazı derslere de girebiliyorlar. Böylelikle veliler hem okulu hem öğretmenleri hem de okul idaresini yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Bu projede amaçlanan okul-veli-öğretmen işbirliğinin geliştirilmesi bu projeyle çok eğlenceli bir şekilde hayat buluyor.

Nöbetçi anneler 1 gün boyunca okulda nöbet tutarak öğrencilerini ve akranlarını doğrudan gözlemleme şansı buluyorlar. Aynı zamanda bazı derslere de girerek öğrencilik yıllarını yeniden yaşıyorlar. Günün sonunda Proje çerçevesinde hazırlanan anı defterine de günlerinin nasıl geçtiğini, okulda gözlemledikleri eksiklik veya aksaklıkları ve varsa görüş ve önerilerini de bu deftere yazarak okul idaresine de okula veli gözüyle bakma şansı veriyorlar. Aynı zamanda yine günün sonunda Proje çerçevesinde annelere çam sakızı çoban armağanı küçük hediyeler de verilerek okuldan mutlu bir şekilde ayrılması sağlanıyor.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Bu projeyle birlikte annelerden çok güzel dönüşler aldığını belirten okul proje komisyonu, projenin yaygınlaşarak bütün okullarda da uygulanması gerektiğini belirttiler.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı