EGİAD öncülüğünde Ege D-Tech Projesi eğitimi

EGİAD öncülüğünde Ege D-Tech Projesi eğitimi

ABONE OL
24 Mart 2023 10:00
EGİAD öncülüğünde Ege D-Tech Projesi eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti finansal iş birliği çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde Ege Teknopark yürütücülüğünde, Ege Üniversitesi ve EGİAD partnerliğindeki Ege D-Tech Projesi “Derin Teknoloji Yatırımına Dair Temel Bilgiler” başlıklı eğitim, EGİAD ev sahipliğinde gerçekleşerek yatırımcıları bir araya getirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

EİAD ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimlerde konuşan EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, derin teknolojilerin hem iş dünyası hem de yatırımcılık dünyasında yerinin giderek artacağına ve gelecekte yeni yatırımların bu alanlarda da artarak devam edeceğine değindi. “EGİAD ve EGİAD Melekleri olarak proje ortağı olmaktan ötürü çok mutlu olduğumuzu paylaşmalıyım. 7 yıl önce kurulan bir yatırım ağı olarak bugünün teknolojilerini ve geleceğini takip etmek hem bizler için hem de yatırım gerçekleştireceğimiz girişimlere akıllı para yatırımı için oldukça kıymetlidir” dedi.

Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ise “Teknopark olarak İzmir’de yeni bir teknoloji üretme merkezine sahip olduğumuz ve bununla birlikte şehrimizin ulusal ve uluslararası alanda rekabetçi üstünlüğünü sağlaması, yeni teknolojiler/ürünler ortaya çıkaracak olması eşsiz bir değere sahip. Yatırımcı ve iş dünyası olarak EGİAD’ın yanımızda, proje ortağı olmasından ötürü bir girişimcinin ihtiyacı olabileceği tüm kaynakları tamamlamış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Ege Teknopark’ın yürütücüsü olduğu Derin Teknolojiler İnkübasyon Merkezi (Ege D-Tech) Projesi; Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen Rekabetçi Sektörler Programı (RSP) çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Ege Üniversitesi ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) katılımı ile uygulanan projenin 3 milyon Euro bütçe ile 3 yılda tamamlanması planlanmaktadır. T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde uygulanan onlarca proje ile Türkiye’de girişimciler ve KOBİ’ler için daha rekabetçi ve yenilikçi bir ekosistem oluşturulmasına katkı sağlanmaktadır.

3. paragraf sonrası reklam alanı

EGAİD ev sahipliğinde gerçekleşen eğitimler, 22 – 23 Mart tarihlerinde EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezinde, alanlarında deneyimli uzmanlar olan Jakob Gajsek, Dimitrios Matsakis ve Peter Balogh’un eğitmenliğinde gerçekleşti. Programda Ege D-Tech Proje Koordinatörü ve Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ile Proje Teknik Destek Takım Lideri Philip Sowden de proje ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. İki gün süresince yatırımcıların aktif katılımlarıyla yer aldığı eğitim çerçevesinde, derin teknoloji girişimlerinin özel ihtiyaçları ve yatırım süreçlerinde yatırımcılara rehberlik edecek birçok konu ayrıntıları ile işlendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı