DPÜ SBF öğrencileri atletizm dalında Türkiye dördüncüsü
  • n50haber
  • Spor
  • DPÜ SBF öğrencileri atletizm dalında Türkiye dördüncüsü

DPÜ SBF öğrencileri atletizm dalında Türkiye dördüncüsü

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:10
DPÜ SBF öğrencileri atletizm dalında Türkiye dördüncüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, TÜSF tarafından düzenlenen GNÇ Sporfest’te atletizm dalında 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya ile takım olarak Türkiye dördüncüsü oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından İzmir Ege Üniversitesi’nde düzenlenen GNÇ Sporfest’te atletizm branşında DPÜ’lü sporculardan Ali Çolak; üç adım atlamada altın, uzun atlamada ise gümüş, Orhan Baştürk; yüksek atlamada gümüş, Menekşe Nur Fırat; disk atmada gümüş, gülle atmada bronz, İbrahim Subaşı; 3 bin metre engellide bronz madalya kazandı. 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya elde eden DPÜ erkek atletizm takımı, 131 puanla Türkiye dördüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili Spor Bilimleri Fakültesi’nden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Korkut Yapıcı yönetiminde kazanılan bu büyük başarıdaki katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek’e ve değerli öğretim üyelerine, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve ekibine teşekkür ederiz” denildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı