Domenec Torrent: “Daha gelmeden bizi linç ettiler”
  • n50haber
  • Spor
  • Domenec Torrent: “Daha gelmeden bizi linç ettiler”

Domenec Torrent: “Daha gelmeden bizi linç ettiler”

ABONE OL
27 Mayıs 2022 14:50
Domenec Torrent: “Daha gelmeden bizi linç ettiler”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Henüz göreve gelmeden kendisi ve ekibinin linç edildiğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ön yargıyla karşılaştıklarını belirtti.

paragraf sonrası reklam alanı

Galatasaray’ın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent, Sporpanel TV Yorumcusu Osman Tanburacı’nın sorularını cevapladı.

“Florya’yı bulduğum gibi bırakmam”

Göreve geldiğinde Florya’nın içinin bomboş olduğu şeklindeki sözlerine açıklık getiren Torrent, “Bilgisayar programları yoktu, temizlik elemanları ve hijyenik bir ortam yoktu. Yerlerde eşyalar, ortada çıkarılıp bırakılmış kablolar vardı. Sanki terkedilmiş gibiydi. Önce sistemi kurmak ve analizlerde bize yardımcı olsunlar diye akademiden 2 tane arkadaşımızı çağırdık ve düzenimizi kurup çalışmaya başladık. Ama ben size söz veririm ki eğer biz gönderilirsek Florya’yı bulduğumuz gibi bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

“Şampiyon oluruz diye kimseyi kandırmadım”

paragraf sonrası reklam alanı

Bir soru üzerine asla şampiyonluk sözü veremeyeceğini dile getiren Torrent, “Ben asla kandırmam insanları, asla yapmam onu. Önümüzdeki sezon şöyle kazanacağız, böyle yapacağız, şampiyon olacağız gibi konuşmam ben. Ancak 90+’lara kadar herkes eforunu sonuna kadar vereceğinin sözünü veririm. Kendi stilimizin olacağının sözünü verebilirim ve taraftarın sahaya çıkıp mücadele eden takımıyla gurur duyacağının sözünü verebilirim” dedi.

“Kalırsam önceliğim Türk oyuncular”

Gelecek sezonki planlamasıyla ilgili de konuşan 59 yaşındaki çalıştırıcı, “Takım gençleştirilebilir. Fikir zaten bu. İyi oyuncularımızı kiraya vermişiz, onların geri kazanılması lazım. Önümüzdeki sezon zaten 4 Türk oyuncu oynatma şartı var. Benim sportif direktörümüz Sensibile’ye de söylediğim gibi ilk önceliğim Türk oyuncular. Şöyle diyelim; 1- Türk oyuncular 2- Akademi, 3- Eksik kalan bölgelere bütçemizin el verdiği en iyi yapancılar” diye konuştu.

Torrent ayrıca kendisi ile ekibinin daha göreve gelmeden linç edildiğini ve ön yargıyla karşılaştıklarını da aktardı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı