Diyarbakır’da Fetih şehitleri için mevlit okutuldu

Diyarbakır’da Fetih şehitleri için mevlit okutuldu

ABONE OL
26 Mayıs 2023 15:05
Diyarbakır’da Fetih şehitleri için mevlit okutuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Fethi’nin 1384’üncü yıl dönümünü dolayısıyla mevlit okuttu.

paragraf sonrası reklam alanı

Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Fethi’nin 1384’üncü yıl dönümünü dolayısıyla hazırladığı etkinlik takvimi ile vatandaşlar Fetih Haftası’nı kutluyor. Etkinlik çerçevesinde Cuma Namazı öncesi ise Ulu Cami’de “Fetih Haftası” dolaysıyla Mevlit okutuldu, ilahiler seslendirildi. Programda, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Diyarbakır’ın Fethi’ni vatandaşlara anlattı, kentin İslam tarihindeki önemine dikkati çekti.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, mevlit sonrası vatandaşlara lokum ikram etti. Programa eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum temsilcileri katıldı.

Program çerçevesinde 27 Mayıs’ta saat 04.00’te Fetih Cami’den Hz. Süleyman Camii’ne yürüyüş ve ardından İç Kale Sahabe Kabirleri yanında dualar edilecek.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı