DİSKİ, Dicle ilçesinde su depolarını temizledi
  • n50haber
  • Genel
  • DİSKİ, Dicle ilçesinde su depolarını temizledi

DİSKİ, Dicle ilçesinde su depolarını temizledi

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:00
DİSKİ, Dicle ilçesinde su depolarını temizledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlı su aktarmak için Dicle ilçesindeki su depolarını temizledi.

paragraf sonrası reklam alanı

DİSKİ Dicle Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, depo kaynaklı kirlilikleri önlemek amacıyla abonelerine ait mesken, bina, site, iş yeri, resmi kurum ve kente su sağlayan ana su depoları ile kırsal mahalle içme suyu deposunun temizliği ve dezenfeksiyonunu yaparak vatandaşların daha sağlıklı su kullanmasını sağlıyor.

DİSKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre Dicle merkezde bulunan içme suyu depolarının iç temizlik ve dezenfekte işlemleri yapıldı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde kırsal Oba Mahallesi’ndeki 100 metreküp aktarma deposunda ve Dicle merkezdeki DM1 500 metreküp ile DM2 1000 metreküp depoları temizlendi.

Söz konusu içme suyu depolarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini yapılmasıyla vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu verilmesinin amaçlandığı belirtildi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı