DEÜ’de bahar şenlikleri unutulmaz konserle başladı
  • n50haber
  • Genel
  • DEÜ’de bahar şenlikleri unutulmaz konserle başladı

DEÜ’de bahar şenlikleri unutulmaz konserle başladı

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:20
DEÜ’de bahar şenlikleri unutulmaz konserle başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Büyük bir coşkuya sahne olacak Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Bahar Şenlikleri, Hava Eğitim Komutanlığı Bandosunun DEÜ Denizcilik Fakültesinde verdiği konserle başladı. Dünyaca ünlü eserleri seslendiren orkestra, iki büyük halk ozanı Aşık Veysel ve Neşet Ertaş’ın da eserlerine yer verdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Bu sene 40. yılını kutlayan Dokuz Eylül Üniversitesinin (DEÜ) Bahar Şenlikleri çerçevesinde, Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu konser verdi. DEÜ Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen dinletiye, üniversite mensupları büyük ilgi gösterdi. Konserde DEÜ mensuplarına büyük bir coşku yaşatan Hava Eğitim Komutanlığı Bandosunun icra ettiği eserlere, öğrenciler de katılmayı ihmal etmedi. Türk ve dünya müziklerinin en güzel örneklerini sanatseverlerle buluşturan Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu, repertuvarında iki büyük halk ozanı Aşık Veysel ve Neşet Ertaş’ın eserlerine de yer verdi. Binbaşı İsmail Hakkı Burdurlu ve Yüzbaşı Ahmet Kerim Acar’ın orkestra şefliğini üstlendiği konser izleyenlerden büyük alkış aldı.

Konserin Orkestra Şefi Binbaşı İsmail Hakkı Burdurlu, Dokuz Eylül Üniversitesinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Hava Eğitim Komutanımız Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’nun himayelerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Bahar Şenliklerine davet edildik. Destek sağlayan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar başta olmak üzere, üniversitenin akademisyen ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız bu güzel coğrafyada birçok şeyden pandemi nedeniyle mahrum kaldık. Sizlerle birlikte olmak bizler için gerçekten çok heyecan verici. Bu konserin diğer önemli bir tarafı da orkestramızın içinde lisans seviyesinde, doktora seviyesinde Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi olmuş ve halen okuyan isimlerin yer alması. Bizi dinleyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

DEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Dilek Eser’in Orkestra Şefi Binbaşı İsmail Hakkı Burdurlu’ya plaket verdiği konser, alkışlarla sona erdi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı