Depremzede çocuklara atlı terapi

Depremzede çocuklara atlı terapi

ABONE OL
30 Mart 2023 13:01
Depremzede çocuklara atlı terapi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Deprem bölgesinden Samsun’a gelen afetzede çocuklara atlı terapi yapıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinden Samsun’a gelen çocukların deprem travmasını atlatmalarını kolaylaştırmak amacıyla at binme ve yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Samsun’a gelen depremzedelerin yaşadıkları travmaları unutturmak ve moral bulmalarını sağlamak için sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, depremin yaşandığı 11 ilden Samsun’a gelen minik çocukları Atakum ilçesinde bulunan belediye bünyesindeki Atlı Spor Tesisi’ne götürdü. Burada unutulmaz bir gün yaşayan minik çocuklar hayatlarında ilk defa ata bindi. Tesiste bulunan görevlilerin kontrolünde ata binen çocuklar çok mutlu olduklarını ve ata binmenin güzel bir his olduğunu söylediler.

“Yıl boyunca etkinlikler devam edecek”

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, “Büyükşehir Belediyesi Gençli Hareketi olarak ‘İdeallerin ülken kadar büyükse büyükşehir seni çağırıyor’ sloganıyla yola çıktık. Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kurulan kulüplerimizle çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de sosyal sorumluluk kulübünün deprem bölgesinden gelen misafir öğrencilere yaptığı etkinlikle bir araya geldik. Ata binme, yüz boyama gibi çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin biraz olsun güzel vakit geçirmelerini sağlamak, travmalarını azaltmak istiyoruz. Bu etkinlikle daha üst yaş gruplarına da yıl boyunca devam edecek. Burada 11 ilden gelen çocuklarımız mevcut” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı