Çorlu’daki öğrencilere sportif yetenek taraması yapıldı
  • n50haber
  • Spor
  • Çorlu’daki öğrencilere sportif yetenek taraması yapıldı

Çorlu’daki öğrencilere sportif yetenek taraması yapıldı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:20
Çorlu’daki öğrencilere sportif yetenek taraması yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı çerçevesinde Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda değerlendirme çalışması yapıldı. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı da değerlendirme çalışmalarını ziyaret ederek yerinde inceledi.

paragraf sonrası reklam alanı

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’ya ziyaretinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aldülkerim Kasap da eşlik etti.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı çerçevesinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki okullarda yetenek taraması ve spora yönlendirme uygulaması gerçekleştiriliyor.

Sağlıklı ve hareketli yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünü geliştirmek, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda, her yıl yetenek taramaları yapılıyor.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki resmi ve özel okullarda öğrenim gören 3. ve 4. sınıflardan yaklaşık 8 bin öğrenciye yetenek taramaları yapılacak. Spora yatkın, ilgili ve yetenekli öğrencilerimiz keşfedilerek yönlendirme ve rehberlik hizmetleri sunulacak.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı