Çocukların süs havuzunda 5 yıldızlı otel konseptinde kıskandıran eğlencesi
  • n50haber
  • Gündem
  • Çocukların süs havuzunda 5 yıldızlı otel konseptinde kıskandıran eğlencesi

Çocukların süs havuzunda 5 yıldızlı otel konseptinde kıskandıran eğlencesi

ABONE OL
18 Temmuz 2022 12:45
Çocukların süs havuzunda 5 yıldızlı otel konseptinde kıskandıran eğlencesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Hava sıcaklığının 37 dereceyi bulduğu turizm kenti Antalya’da, patenli çocuklar şehrin göbeğindeki süs havuzunda eğlendi. Çocukların denize kuşbakışı havuzdaki eğlencesi zabıtanın uyarına rağmen devam etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Termometrelerin 37 dereceyi gösterdiği turizm kenti Antalya’da, sıcaktan etkilenen ve denize gidemeyen çocukların adresi süz havuzları oldu. Kenti ziyaret edenlerin en fazla ilgi gösterdiği Cumhuriyet Meydanı’ndaki fıskiyeli havuzlara patenli 5 çocuk serinlemek için girdi. Ellerinde gazlı içecek şişesi bulunan çocuklar, bir otel havuzuna çevirdikleri alanda dakikalarca eğlendi. Tehlikeye aldırmayan çocuklar, havuz içindeki derin noktalara yüksekten atladı. Yapılan ihbarla havuza gelen zabıta ekipleri çocukları uzaklaştırdı. Zabıtadan ayrılmasının ardından çocuklar yeniden havuza girdi. Turistlerin bakışları arasında bir süre yüzen çocuklar daha sonra bölgeden uzaklaştı. Çocuklar kendilerini uyaran zabıtayı yanlarına kadar yordukları için üzgün olduklarını söyledi.

“Tehlikeli ama yine de girdik”

16 yaşındaki Ozan Akif, “Arada sırada denize gidiyoruz. Meydandaydık hava çok sıcak olduğu için bir şeyler yapmaya karar verdik. Buradaki havuzu test etmek istedik. Tehlikeli ama yine de girdik. Havuz çok güzel serinledik. Denize de gidiyoruz ama biraz masraflı oluyor. Zabıtada geldi, uyardı ama bizde yüzüp ayrılıyoruz”dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

“Jakuzimiz bile var”

paragraf sonrası reklam alanı

18 yaşındaki Mehmet Akif, “ Dolaşıyorduk buraya serinlemeye için geldik. Havuzda jakuzi bölümümüz biler var. Gazlı içeceğimiz de var, kenarlarda güneşleniyoruz” diye konuştu.

“Serinlemek istedik”

17 yaşındaki Yunus Emre Bakar, patenin üstünde büyün gün sıcak havadan yandıklarının altını çizerek, “ Serinlemek istedik. Biraz girdik ama sonra zabıta geldi. Onlar gitti, bir daha girdik az sonra çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı