DOLAR 32,3314 0.24%
EURO 35,0826 -0.15%
STERLIN 40,8400 -0.43%
ALTIN 2.294,740,77
BIST %
BITCOIN 22843340,81%
Nevşehir
19°

AÇIK

16 44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ciddiye alınmayan spor yaralanmaları pahalıya patlayabilir

Ciddiye alınmayan spor yaralanmaları pahalıya patlayabilir

ABONE OL
26 Mayıs 2023 13:00
Ciddiye alınmayan spor yaralanmaları pahalıya patlayabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Atakan Telatar, ciddiye alınmayan spor yaralanmalarının kalıcı sağlık sorunlarına neden olabileceğini söyledi.

paragraf sonrası reklam alanı

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen Gönüllü Genç Festivali’nde VM Medical Park Samsun Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Atakan Telatar gençlerle bir araya gelerek, sporcu yaralanmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Spor yapmanın sağlıklı ve mutlu bir hayat için temel bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Opr. Dr. Telatar, “Spor yaparken pek çok yaralanma türüyle karşı karşıya kalabiliriz. Ülkemizde en sık sportif aktivite futbol olduğu için en sık karşılaştığımız spor yaralanmaları da diz ve ayak bileğiyle ilgili oluyor” dedi.

Dizde ön çapraz bağ yaralanmaları ve menüsküs yırtıklarının tedavi edilmezse kalıcı sakatlığa yol açabileceğini vurgulayan Opr. Dr. Telatar, “Ayak bileğinde ise kemik kırıkları, aşil tendonu kopmaları yine sıklıkla karşılaştığımız önemli spor yaralanmalarıdır. Neyse ki tüm bu yaralanmaların etkili tedavileri var. İyileşmesi biraz zaman alsa da spora dönebilmek, hayat konforumuzu artırabilmek ve daha aktif bir hayat sürebilmek için eklem sağlığımızı önemsemeli ve gerekli tedavileri vakit kaybetmeden sağlamalıyız” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı