DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
STERLIN 40,9937 0.24%
ALTIN 2.324,600,24
BIST %
BITCOIN 2262631-0,96%
Nevşehir
11°

HAFİF YAĞMUR

02 00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ceviz fidanları bir çok ülkeye ihrac ediliyor

Ceviz fidanları bir çok ülkeye ihrac ediliyor

ABONE OL
27 Mayıs 2022 19:00
Ceviz fidanları bir çok ülkeye ihrac ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı kırsal mahallelerinde üretilen ceviz fidanları dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediliyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Bandırma’nın kırsal mahalleleri Yenice, Erikli, Yeni Yenice, Ziraatli, Emreköy ve Dutlimanın’da üretilen ceviz fidanları dünyanın birçok ülkesinden alıcı buluyor.

Balıkesir İl Müdürü Erkan Alkan, dünyanın birçok ülkesine fidan göndererek Balıkesir’in adını duyuran, bölge ekonomisine katma değer sağlayan fidan üreticileri ile bir araya geldi. Bandırma Yenice Mahallesinde gerçekleşen ziyarette fidancılık sektörü değerlendirilerek, fidan sertifikasyonu, fidan ihracatı ve yeni yatırımlara öncülük edecek projeler görüşülerek, sektörün genel durumu, geleceği, yürütülecek projeler üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Bandırma İlçe Tarım ve orman Müdürü Murat Güngörmez’inde hazır bulunduğu ziyarette, İl Müdürü Erkan Alkan, sektörün mevcut durumu, güncel gelişmeler fidan ihracat işlemleri, fidancılığın geliştirilmesi ve fidancılık adına gelecekte yapılabilecek projeler hakkında üreticileri bilgilendirerek, bu alanda her türlü proje ve yatırım çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı