Çeşme Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu
  • n50haber
  • Spor
  • Çeşme Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Çeşme Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:20
Çeşme Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Süper Amatör Lig’den bir üst lig olan BAL Ligi’ne şampiyon olarak çıkarak önemli başarı elde eden Çeşme Belediyespor, 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Hakan Karatepe ile anlaşma sağladı.

paragraf sonrası reklam alanı

2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve BAL Ligine çıkan Çeşme Belediyespor, 2022-2023 sezonunun startını verdi. Bu çerçevede kulüp, başarılı ve deneyimli çalıştırıcı Hakan Karatepe’yi teknik sorumlu olarak göreve getirdi. Taraflar arasında imzalar atılırken, Hakan Karatepe’nin yardımcılığını ise Ali Öğüt’ün yapacağı belirtildi.

İmza sonrası konuşan Karatepe, “Hedeflenen şampiyonluğu bu sene Çeşme Belediyespor’a getirip arzulanan 3. lige çıkmayı istiyoruz” dedi.

Kaymakçı, “Hedeflediğimiz 3. Lig’e çıkmak istiyoruz”

3. paragraf sonrası reklam alanı

Çeşme Belediyespor Başkanı Mustafa Kaymakçı ise “Çeşme Belediyespor’da yeni bir oluşum içerisindeyiz. Geçmiş dönemden gelmiş olduğumuz BAL ligi ile hedefimizi bir üst lig olan 3. lige taşımak için var gücümüzle çalışmaya ve inancımızı hep dik tutmaya kararlıyız. Bir çok teknik adamla görüşmeler sağladık. Ben ve yönetim kurulumuz olarak inandığımız enerji aldığımız bizlere bu başarıyı getireceğini düşündüğümüz Hakan Karatepe hocamız ile yollarımızı birleştirdik. Çeşme Belediyespor ailemize bu kıymetli hocamızı dahil ederek hedeflediğimiz 3. ligi emin adımla yolumuzu sürdüreceğiz. Bu anlaşma hem Çeşme Belediyespor’a hem camiamıza hem de teknik adam Hakan Karatepe ve yardımcı hocamız Ali Öğüt’e hayırlı olmasını temenni ederim. Hakkımızda hayırlısı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı