Büyükşehir’den, İsmet Sezgin için lokma hayrı
  • n50haber
  • Genel
  • Büyükşehir’den, İsmet Sezgin için lokma hayrı

Büyükşehir’den, İsmet Sezgin için lokma hayrı

ABONE OL
7 Aralık 2022 18:00
Büyükşehir’den, İsmet Sezgin için lokma hayrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan İsmet Sezgin, ölümünün 6. yılında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan lokma hayrı ile anıldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden merhum İsmet Sezgin’i aramızdan ayrılışının 6. yıldönümünde lokma hayrıyla andı. İsmet Sezgin için Bey Camisi önünde yapılan lokma hayrından alan vatandaşlar İsmet Sezgin’i unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Uzun siyasi hayatı boyunca birçok görevde bulunan İsmet Sezgin, Aydın Belediye Başkanlığı; Gençlik ve Spor, Maliye, İçişleri ve Milli Savunma bakanlıkları ile Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı yaptı.

Başkan Çerçioğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Türk siyasetinde tecrübesi ve devlet adamı kişiliğiyle ‘İsmet Abi’ olarak anılan, değerli hemşehrimiz İsmet Sezgin’i vefatının yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı