Burhaniye’de üniversiteli gençlerin ulaşım çilesi

Burhaniye’de üniversiteli gençlerin ulaşım çilesi

ABONE OL
1 Haziran 2022 14:40
Burhaniye’de üniversiteli gençlerin ulaşım çilesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ikinci öğretim öğrencileri ulaşım sorununa çözüm bulunmasını istedi. Sorunun çözümü için kaymakama ve belediyeye gittiklerini anlatan öğrenciler, yollarda saatlerce araç beklediklerini söylediler.

paragraf sonrası reklam alanı

Orjan’daki Kredi ve Yurtlar Kurumu Muhyiddin-i Rumi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, akşam saatlerinde okul çıkışlarında Ören Altınyol kavşağında saatlerce araç beklerken, sorunun çözümü için destek beklediklerini söyledi. Akşam saatlerinde okuldan çıktıklarını anlatan öğrencilerden Mehmet Yaldız, “Her akşam burada araç bekliyoruz. Bazı insaflı vatandaşlar bizi araçlarına alıyorlar. Özellikle kış aylarında büyük sıkıntı çekiyoruz. Kaymakamlığa ve belediyeye gidip derdimizi anlattık. Ama çözüm olmadı. Büyüklerimizden çözüm bekliyoruz” dedi. 3 yıldır Burhaniye’ de olduğunu anlatan Feryat Gencel de, “Her gün bu sıkıntıyı çekiyoruz. Yurdumuz buraya 6 kilometre uzaklıkta. Onun için yaya gitmek çok zor. Soruna çözüm bekliyoruz” dedi. Öğrencilerin durumuna üzüldüğünü anlatan Mustafa Karabıyık da, “Bu gençleri her akşam burada araba beklerken görüyoruz. Yardımcı olmak lazım” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı