DOLAR 32,3555 0.26%
EURO 35,0955 -0.2%
STERLIN 40,8943 -0.39%
ALTIN 2.308,751,39
BIST %
BITCOIN 22867053,10%
Nevşehir
15°

KAPALI

05 24

İMSAK'A KALAN SÜRE

BSMMMO ’Genç Ofis’ projesini faaliyete geçirdi

BSMMMO ’Genç Ofis’ projesini faaliyete geçirdi

ABONE OL
28 Mayıs 2022 09:25
BSMMMO ’Genç Ofis’ projesini faaliyete geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMO) ilk defa ofis açan serbest muhasebeci ve mali müşavirlere ücretsiz yer temini için açılış töreni gerçekleştirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

BSMMMO, mesleğe yeni atılan serbest muhasebeci ve mali müşavirlere katkı sağlamak için ’Genç Ofis’ projesi çerçevesinde ücretsiz 14 ofis temin etti. Genç Ofis yönerge şartlarını taşıyarak ofisten yararlanma hakkını elde etmiş 14 meslek mensubunun faydalanacağı projenin açılış töreninde, başvurusu onaylanan 11 hak sahibine çekilişle ofis anahtarları teslim edildi. Ofis anahtarını almak için gelen mali müşavirler yapılan kura ile hizmet vereceği odaları belirlemiş oldu. Ofis anahtarlarını teslim alan serbest muhasebeci ve mali müşavirler, 2 yıl boyunca ücretsiz ofis imkanından yararlanabilecek.

Başkanlık döneminin son çalışması olduğunu ifade eden BSMMMO Başkanı Doğan Yılmaz, “3 yıl önce seçim çalışmaları sırasında meslektaşlarımıza sözümüz olan bir projeydi. Buradaki hedefimiz ilk defa ofis açan meslektaşlarımıza kolaylık sağlamak. Yaş sınırı olmayan bu projede, meslektaşlarımıza bütün imkânları sağladık. Bu bizim bir hayalimizdi. Meslektaşlarımıza sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizim gitmeden son çalışmamız oldu. Pandemiden dolayı zor bir süreç geçirdik. Yoksa bu projeyi çok önceden faaliyete geçirecektik” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı