Bitlis’te 42 düzensiz göçmen yakalandı

Bitlis’te 42 düzensiz göçmen yakalandı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 17:10
Bitlis’te 42 düzensiz göçmen yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Bitlis’te jandarma ekiplerince durdurulan bir araçta 42 düzensiz göçmen ve göçmenlere organizatörlük yapan 1 şüpheli şahıs yakalandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca göçmen kaçakçılığı yapan şahısların takibi hakkında yürütülen faaliyetlerin devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “26 Mayıs 2022 günü saat 21.30 sıralarında takibe alınan bir araç, Merkez Ölek 99 Yol Kontrol Noktasında durdurulmuştur. Durdurulan araç içerisinde yapılan kontrolde, yurda yasadışı yollardan girdiği tespit edilen 42 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ve göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen H.E. isimli araç sürücüsü yakalanmıştır. Organizatörlük yaptığı tespit edilen araç sürücüsü, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile adli işlemler yapılmak üzere gözaltına alınmış, adli işlemlerinin bitimine müteakip çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Yakalanan 42 düzensiz göçmen ise işlemlerinin ardından Bitlis İl Göç İdaresine teslim edilecektir” denildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı