Birecik’te 41 projenin katıldığı bilim şenliği düzenlendi

Birecik’te 41 projenin katıldığı bilim şenliği düzenlendi

ABONE OL
16 Haziran 2022 16:10
Birecik’te 41 projenin katıldığı bilim şenliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan en iyi 41 proje, Birecik Bilim Şenliği’nde sergilendi.

paragraf sonrası reklam alanı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yaklaşık 6 aydır okullarda sergilenen projelerden en iyi 41 tanesi, Bilim Şenliğinde meraklılarının beğenisine sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Birecik 15 Temmuz Şehitleri Meydanında düzenlenen şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şenliklerde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, bu tür şenliklerin geleceğin Aziz Sancar’larını ortaya çıkaracağını vurgulayarak,“ Hadisi Şeriflerde de geçtiği gibi ilim hikmet Müslüman’ın yitik malıdır, onu nerede bulsa almalıdır. İlim her Müslüman’a farz kılınmıştır. Anlaşılacağı üzere insanoğlunun bu dünyadaki yolculuğunda ilim durağı uğraması gereken bir menzildir. Gelecekte ülkemizi müreffeh çağdaş bir yere yükseltmek istiyorsak beşeri sermayemizin geneli bilime inanmalı, bilimi yol gösterici olarak kabul etmeli ve bilime dayalı ürün ortaya koyarak ülkesine katma değer sağlamalıdır. Onun için bütün uğraşlarımızda bilimsel eğitim önceliğimiz arasında yer alıyor ve buna önem veriyoruz. Birecik’te geleceğin Aziz Sancar’ları bugün bu bilim şenliğinde ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Binlerce kişi ziyaret ettiği alanda birbirinden güzel projeleri inceleme imkanı buldu. Projeleri inceleyip öğrenci ve öğretmenlerden bilgi alan vatandaşlar, bur tür etkinliklerin çok güzel olduğunu ve devam etmesi gerektiğini vurguladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı