Bilecik’ten Van’a gönül köprüsü kuruldu
  • n50haber
  • Yerel
  • Bilecik’ten Van’a gönül köprüsü kuruldu

Bilecik’ten Van’a gönül köprüsü kuruldu

ABONE OL
27 Mayıs 2022 11:20
Bilecik’ten Van’a gönül köprüsü kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Bilecik Belediyesi tarafından Van Erciş Belediyespor oyuncuları için hazırlanan spor malzemelerinden oluşan destek paketi, kargo yoluyla gönderildi.

paragraf sonrası reklam alanı

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Takım Antrenörü Barış Avcı’nın ’Başkanım bu güzel çocuklarımızı madde bağımlılığı ve terörden uzak tutmak için uğraşıyoruz. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz’ şeklindeki isteğini geri çevirmedi. Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan futbol topu, ayakkabı, çorap, futbol giysileri ve şapkalardan oluşan paket, kargo yoluyla gönderildi.

Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik ile Van Erciş Belediyespor arasında kurulan sevgi bağından duyduğu mutluluğu belirterek, “Sağ olsun Erciş Belediyespor Antrenörü Barış Avcı’nın çocukları ve gençleri güzel aktivitelere yönlendirmesindeki gayretini gördük. Kendisi bizim de böyle güzel bir çalışmaya ortak olmamızı istedi. Biz de bu anlamda hazırlanan paketi kendilerine gönderdik. Bütün çocuklarımıza güzelliklerle iç içe oldukları bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı