Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı
  • n50haber
  • Asayiş
  • Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı

Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı

ABONE OL
19 Mart 2023 01:00
Beyoğlu’nda derneğe silahlı saldırı: 1’i ağır 3 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Beyoğlu’nda Giresun Alucra Topcam Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Lokaline ismi öğrenilemeyen bir kişi silahlı saldırıda bulundu. Aynı masada oyun oynayan üç kişiyi yaralayan saldırgan olay yerinden kaçtı.

paragraf sonrası reklam alanı

Olay, saat 22.00 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Tepe Üstü Sokakta bulunan Giresunlulara ait bir lokalde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle elinde silah olan saldırgan derneğe girip aynı masada oyun oynayan Şerafettin Fındık, Hüseyin Burun ve Faik Onur kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan üç kişi yere yığılırken saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Saldırganın kaçmasıyla yaralılar dernekte bulunan vatandaşlar tarafından araçlarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Şerafettin Fındık ve Faik Onur’un durumunun iyi olduğu öğrenilirken ameliyata alınan Hüseyin Burun’un ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Saldırıya uğrayan üç kişiyle aynı masada oturduğunu söyleyen Adem Kodal,

“İçeride oyun oynayan 4 kişiye silahlı bir şahıs, başında şapka ve maskeyle kapıyı açarak içeri girdi, direkt ateş etti. 3 kişi yaralandı sonra kaçarak gitti” diye konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Olay yeri inceleme ekipleri derneğin içinde uzun süre çalışma yaparken polis ekiplerinin kaçan saldırganı arama çalışmaları sürüyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı