Bayraklı’nın üreten kadınları stantlarda yeniden satışa başladı
  • n50haber
  • Genel
  • Bayraklı’nın üreten kadınları stantlarda yeniden satışa başladı

Bayraklı’nın üreten kadınları stantlarda yeniden satışa başladı

ABONE OL
30 Mart 2023 14:00
Bayraklı’nın üreten kadınları stantlarda yeniden satışa başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Bayraklı Belediyesi, kadınların el emeği, göz nuru dikiş-nakış, ev aksesuarı ve takı-tasarım ürünlerini sergilediği stantları baştan aşağı yeniledi. Modern görünümü ve tasarımıyla dikkat çeken stantlarda Bayraklılı kadınlar, ürettiklerini satmaya başladı.

paragraf sonrası reklam alanı

Bayraklı’nın üreten kadınları, yenilenen ‘Kadının Emek Dünyası’ Sevgi Yolu stantlarında yeniden satışa başladı. Bayraklı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm satış alanları bu çerçevede baştan sona yeniden tasarlandı. Stantlar, modern görünümüyle ilçe sakinlerinden de tam not aldı. Takı-tasarım ve ev aksesuarları ile ilgilenen vatandaşların ilgisini çeken merkezde dönüşümlü olarak stant açan 48 kadın, yaptıkları ürünleri satışa sunuyor. Manavkuyu’daki satış alanlarından ise 18 kadın faydalanıyor. Stantlar; üreten kadınlara sosyal aktivite ve gelir, ziyaretçilere ise ekonomik bütçeli ürün satın alma imkanı sunuyor. Üreten kadınların el emeği, göz nuru ürünleri her gün 09:00-19:00 saatleri arasında yüzlerce ziyaretçi ağırlıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, “Kadının Emek Dünyası stantlarımız, kadınların sosyal hayata, üretime ve ekonomiye daha fazla katılmasını sağlamak açısından oldukça önem arz ediyor. Bu çerçevede biz de sayısını artırarak yeni görünüm kazandırdığımız stantlarımızla ilçemizdeki üreten, emekçi kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Tüm halkımızı da bu stantları gezmeye davet ediyorum” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı