Batman’da kuruyan şelale yağışlarla yeniden canlandı
  • n50haber
  • Çevre
  • Batman’da kuruyan şelale yağışlarla yeniden canlandı

Batman’da kuruyan şelale yağışlarla yeniden canlandı

ABONE OL
26 Mart 2023 16:00
Batman’da kuruyan şelale yağışlarla yeniden canlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Batman’ın Kozluk ilçesinde küresel iklim değişikliği ve yağışların azalmasına bağlı oluşan kuraklık nedeniyle geçen yıl kuruyan Ayngebire Şelalesi, karların erimeye başlaması ve yağmurun etkisiyle yeniden canlandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Geçen yıl yağışların az olması sebebiyle kuruyan Ayngebire Şelalesi, bu yıl yağan yağmurlarla beraber tekrardan akmaya başladı. Her yıl şelaleyi görmeye geldiklerini söyleyen Selman Tür adlı vatandaş, “Her yıl buraya geliyoruz. Burası Kozluk’un Ayngebire Şelalesi. Geçen yıl geldik, kuraklıktan dolayı hiç akmıyordu. Bu yıl içinde ilk defa geldik, şaşırdık. Şarıl şarıl akıyor. Her taraftan sular iniyor aşağıya. Müthiş bir görüntü, harika bir görüntü. Herkesin görmesini tavsiye ediyoruz” dedi.

Yağışların ardından kuruyan şelalenin tekrar aktığını söyleyen Seda Tan ise, “Geçen yıl da Ayngebire’deki şelaleye geldik. Geçen yıl geldiğimizde bu kadar gür bir su yoktu. Bu sene olan sellerdeki taşkınlarla beraber ilk defa burada şelaleyi görüyorum” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı