Batman’da Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yılı coşkuyla kutlandı
  • n50haber
  • Gündem
  • Batman’da Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yılı coşkuyla kutlandı

Batman’da Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yılı coşkuyla kutlandı

ABONE OL
18 Mart 2023 15:01
Batman’da Çanakkale Zaferi’nin 108’nci yılı coşkuyla kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Batman’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 108’nci yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Valilik bahçesinde Atatürk Anıtına, Valilik, Garnizon Komutanlığı, Batman Belediyesi ve Türkiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çelenk sunma töreni ile başlayan program, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Batman Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen program, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından şiirlerin okunması ve slayt gösterisi, tiyatro gösterisi, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle program sona erdi.

Programa, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Murtaza Ersöz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aydın, Batman İl Genel Meclis Başkanı Abdülvahap Akbaş, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı