Başkan Özlü vatandaşları ziyaret etti

Başkan Özlü vatandaşları ziyaret etti

ABONE OL
29 Kasım 2022 18:01
Başkan Özlü vatandaşları ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, depremden etkilenen vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Gece saatlerinde vatandaşları çadırlarında ziyaret eden Başkan Özlü dün akşamı Ağa Mahallesi sakinleri ile geçirdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Başkan Faruk Özlü bir yandan Düzce’de yapılan yardım çalışmalarının koordinasyonuna katkı sağlarken bir yandan vatandaşları da yalnız bırakmıyor. Depremin üzerinden bir hafta geçerken ilk günden bu yana yaptığı ziyaretleri mahallelerde kurulan yaşam alanlarında devam ettiriyor. Dün gece Ağa Mahallesi sakinlerini geçici olarak konakladıkları çadırlarında ziyaret eden Başkan Özlü, deprem olduğu andan itibaren devletin sıcak elinin Düzce’nin üzerinde olduğunu belirterek konutlarında maddi hasar meydana gelen vatandaşlara müsterih olmalarını tavsiye etti. Yardımların çeşitli kurum ve kuruluşlar aracılığı ile hızlıca Düzce’ye ulaştırıldığının altını çizen Başkan Özlü “Devletimiz her imkanıyla, tüm kurum ve kuruluşları ile Düzce’mizde. Cumhurbaşkanımızın bizzat yönettiği bu yardım çalışmaları sizlerin hiçbir konuda mağduriyet yaşamaması içindir. Hep birlikte sizlerin ihtiyacı olan her şeyi karşılamak için çalışıyoruz. Sizlerin rahat ve huzuru şu an ilk önceliğimizdir. Hepimize geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamayalım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı