Başkan Erol’dan yardım çağrısı

Başkan Erol’dan yardım çağrısı

ABONE OL
8 Şubat 2023 10:00
Başkan Erol’dan yardım çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, afet bölgesine gönderilmek için başlatılan kampanyanın devam ettiğini hatırlatarak, Buharkentli vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kahramanmaraş Depremi’nin yaralarını sarmak için Aydın’da vatandaşlar tek yürek olurken, Buharkent ilçesinde de yardım seferberliği devam ediyor. Buharkent Belediyesi tarafından ilk günden bu yana toplanan yardımlar 2 tır ile afet bölgesine gönderildi. Kampanya çerçevesinde üçüncü tırın yola çıkması için yardımlar toplanmaya devam ederken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yardım çağrısı yaptı. Sosyal medya üzerinden vatandaşlara yardım kampanyasının devam ettiğini hatırlatan Başkan Erol, paylaşımında “Bugün 19.00’a kadar buradayız. 3. tırımızın gönderilebilmesi için sizlerin bağışlarına ihtiyacımız var. Gıda maddesi, ayakkabı, kışlık giyecekler, battaniye gibi ihtiyaçlarımız bulunmaktadır. Ama şuan en önemli ihtiyaçlarımızdan biri bebekler için süt. Haydi Buharkent. Biriz, beraberiz. Birlikte güçlüyüz” ifadelerine yer verdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı