Başkan Aşgın, Diyarbakır anneleriyle nöbet tuttu
  • n50haber
  • Yerel
  • Başkan Aşgın, Diyarbakır anneleriyle nöbet tuttu

Başkan Aşgın, Diyarbakır anneleriyle nöbet tuttu

ABONE OL
27 Mayıs 2022 19:00
Başkan Aşgın, Diyarbakır anneleriyle nöbet tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bir dizi incelemelerde bulunmak ve Sezai Karakoç anısına düzenlenen sempozyuma katılmak üzere gittiği Diyarbakır’da ’Diyarbakır anneleri’ni ziyaret etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Kalesi restorasyonu ve etrafında yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili örneklik teşkil etmesi düşüncesiyle Diyarbakır Suriçi restorasyon ve kentsel dönüşümünü yerinde görmek ve Sezai Karakoç anısına düzenlenen sempozyuma katılmak için gittiği Diyarbakır’da hain terör örgütü tarafından evlatları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerini unutmadı.

Yaklaşık 3 yıldır HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan aileleri Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile ziyaret eden Aşgın, buradaki evlat hasreti çeken ailelerle tek tek sohbet etti, dertlerine ortak oldu. Bir süre annelerle nöbet de tutan Aşgın, “Yaz kış, kar yağmur, bayram, salgın hastalık demeden büyük bir dayanışma ve kararlılıkla yürütülen oturma eylemini sürdüren gözü yaşlı annelerimizin yanındayız. Onların bu kararlı azimli ve vakarlı duruşları sayesinde bugüne kadar 34 ailemiz evladına kavuştu. İnşallah buradaki diğer ailelerimiz de tez zamanda müjdeli haberler alarak yavrularına kavuşurlar.” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı