Ankara’da Maksim Vengerov rüzgarı esecek

Ankara’da Maksim Vengerov rüzgarı esecek

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:00
Ankara’da Maksim Vengerov rüzgarı esecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Dünyanın başarılı keman virtüözleri arasında gösterilen Maksim Vengerov, Başkent Kültür Yolu Festivali’nin açılış konserinde CSO ADA ANKARA’da sahne alacak.

paragraf sonrası reklam alanı

Dünyanın başarılı keman virtüözleri arasında gösterilen Maksim Vengerov, 29 Mayıs akşamı Başkent Kültür Yolu Festivali’nin ilk konserinde CSO ADA ANKARA’da Başkentli müzikseverlerle buluşacak. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın Cemi’i Can Deliorman yönetiminde dinleyici huzuruna çıkacağı konserde, müzisyen kardeşler Özcan Ulucan ve Birsen Ulucan viyola ve piyano performanslarıyla Vengerov’a eşlik edecek. Vengerov, Özcan ve Birsen Ulucan, Beethoven’ın keman, çello ve piyano için bestelediği üçlü konçertoyu icra edecek. Ankaralı müzikseverlere gerçek bir klasik müzik ziyafeti sunması beklenen konserde, besteci ve müzik eğitimcisi Ulvi Cemal Erkin’in “Köçekçe” başlıklı başyapıtı açılış eseri olarak çalınacak. Antonn Dvok’ın “Yeni Dünyadan” başlıklı 9. Senfonisi de konserde bulunan eserler arasında yer alıyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı