Anadolu World Cup 2022 şampiyonu Mali oldu

Anadolu World Cup 2022 şampiyonu Mali oldu

ABONE OL
27 Mayıs 2022 10:10
Anadolu World Cup 2022 şampiyonu Mali oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen ’Anadolu World Cup 2022’ futbol turnuvasının kazananı Mali ekibi oldu.

paragraf sonrası reklam alanı

Uluslararası öğrencilerin organize ettiği “Anadolu World Cup 2022” turnuvası Çarşı A Spor Tesisleri’nde düzenlendi. Turnuva finalinde, Gabon ve Mali vatandaşlarından oluşan takımlar karşı karşıya geldi. Normal maç süresi boyunca toplam iki gol atılan müsabaka, 1-1 skoru ile sonuçlanarak hakemin düdüğü sonrasında penaltı atışlarına geçildi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın da seyrettiği maçın kazanan tarafı Mali ekibi oldu.

“Anadolu World Cup’ı kazanmaktan dolayı inanılmaz keyifliyim”

Finansman Bilim Dalı üzerine doktora çalışması yapan 26 yaşındaki Malili Patrice Racine Dıallo, “Anadolu World Cup’ı kazanmaktan dolayı inanılmaz keyifliyim. Finale kadar çıktık ve bu raddeden sonra kaybetmek gerçekten bizim motivasyonumuzu çok düşürürdü fakat kupanın sahibi biz olduk. Karşı takımı kutluyorum, onlar da sonuna kadar mücadelelerini sürdürdüler” şeklinde konuştu.

3. paragraf sonrası reklam alanı

“Gabon için maç boyunca ter döktük”

paragraf sonrası reklam alanı

“Gabon için maç boyunca ter döktük fakat penaltılarda kaybettik” diyen Gine-Bissaulu öğrenci Che Amadu Tıdjane Mane, maç ile ilgili şunları ifade etti:

“Finale kadar takımlar arasında favori olarak gösteriliyorduk ama son anda kupa elimizden kaçtı. Bugün şans onlardan yanaydı. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı