DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
STERLIN 40,9854 0.2%
ALTIN 2.324,690,24
BIST %
BITCOIN 2264318-0,41%
Nevşehir
11°

HAFİF YAĞMUR

02 00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amasya ve Kütahya’dan fizyoterapi temalı sağlık bilimlerinde proje anlaşması

Amasya ve Kütahya’dan fizyoterapi temalı sağlık bilimlerinde proje anlaşması

ABONE OL
4 Mart 2023 17:31
Amasya ve Kütahya’dan fizyoterapi temalı sağlık bilimlerinde proje anlaşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Amasya Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası ile Kütahya Termal ve Sağlık Turizmi Derneği’nin işbirliğiyle hazırlanan projede imzalar atıldı. Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen proje 6 yıl süreyle 228 bin 600 euro hibe almaya hak kazandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Proje anlaşması Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Kütahya Sağlık bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu tarafından imzalandı. Yapılan anlaşmayla iki üniversiteden yılda 10 öğrencinin stajlarını yurt dışında yapabileceklerini belirten Rektör Elmacı, “Ayrıca 12 akademisyen ders verme ve eğitim alma kategorilerinde hibelerini kullanarak akademik çalışmalarını ulusötesinde gerçekleştirebilecekler. Projenin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Projenin özellikle sağlık turizminin geliştirilmesi temasından hareketle iki üniversitenin fizyoterapi konusunda daha bilgi ve beceri sahibi öğrenci yetiştirmesinin hedeflendiğine değinen Prof. Dr. Vural Kavuncu ise, “Öğrencilerin ve akademisyenlerin fizyoterapi özellikle hidroterapi konusunda bilgi ve becerilerini ulusötesi staj faaliyetleri ile geliştirmeleri sonucu ülkemizde kaplıca turizminin gelişmesi planlanmaktadır. Projenin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birim Başkanı Öğr. Gör. Arslan Say, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan ile Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Akın Tekcan da imza programında yer aldı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı