Altınordu Belediyesi’nden iftar yemeği ikramı

Altınordu Belediyesi’nden iftar yemeği ikramı

ABONE OL
24 Mart 2023 18:01
Altınordu Belediyesi’nden iftar yemeği ikramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından kurulan stantlar ile vatandaşlara iftarlık yemek ikram ediliyor.

paragraf sonrası reklam alanı

Belediye tarafından mahallelere kurulan stantlarda dağıtılan iftarlık sıcak yemek ile Ramazan ayı bereketi tüm şehre ve hanelere yayılıyor. Belediye, Altınordu ile Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde Ramazan boyunca binlerce insana iftar ve sahur yemeği ikramında bulunacak. Deprem bölgesinde kurulan sofralarda depremzede vatandaşları ağırlayan belediye, Altınordu’da misafir olan depremzedeleri de unutmuyor. Şehir merkezinde stantlarda dağıtılan paket yemek dışında, yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, depremzedeler ve dağıtım noktalarına gelemeyecek durumda olanlara ise iftar yemekleri belediye ekiplerince kapılarında teslim ediliyor.

Altınordu Belediyesi ayrıca Ramazan ayına özel sunduğu sıcak yemek hizmetinde görev başında olan güvenlik güçlerini ve iftar saatinde görevde olan kamu görevlilerini de yalnız bırakmıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarında bulunan güvenlik noktalarında nöbette olan emniyet ve jandarma görevlileri iftar yemeği ve sahurluk ikramı yapılıyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma seferberliğini arttırdıklarını belirterek, “Şehrimizde hanelere ve iftar sofralarına Ramazan bereketini taşıyoruz. Deprem bölgesinde de hem Altınordu’muzun şefkat ve merhametiyle kardeşlik elini, hem de Ramazan’ın rahmet ve bereket iklimini yürüklere taşıyoruz. Mübarek Ramazan ayı birliğimizin beraberliğimizin ve kardeşliğimizin devamına, dayanışma ruhumuzun güçlenmesine ve içinden geçmekte olduğumuz zor günlerin yaralarının sarılmasına vesile olsun” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı