Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarını ve alt yapısını Kütahya Belediyesi yapacak
  • n50haber
  • Gündem
  • Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarını ve alt yapısını Kütahya Belediyesi yapacak

Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarını ve alt yapısını Kütahya Belediyesi yapacak

ABONE OL
25 Mart 2023 01:00
Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarını ve alt yapısını Kütahya Belediyesi yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Kütahya Belediyesi ile Kütahya Mobilyacılar Birliği (KÜMOB) arasında imzalanan protokolle, yapılacak olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi’nin altyapı ve yollarını belediye yapacak. Protokol töreninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, her bir iş yerinin Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

paragraf sonrası reklam alanı

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın makamında gerçekleşen protokol töreninde, Başkan Işık, şehre kazandırılacak her bir iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Başkanı Işık, “İlimizde önemli bir kooperatif olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi ile Kütahya Belediye Başkanlığımız arasında imzalanacak protokol için bir araya geldik. Öncelikle şehrimize kazandırılacak yeni sanayi iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kooperatif başkanımız ve yönetimine bu konuda yaptıkları uzun dönemli çalışmalardan dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Toplam 444 iş yerinin alacağı bu alanda belediyemiz ve kooperatifimiz arasında imzalanacak protokol ile buranın yol ve diğer altyapı imalatları belediyemiz tarafından yapılacak. Bedelini de kooperatiften tahsil edecek şekilde bir protokol imzalanacak. Şehrimize katkı yapacak, üretim yapacak tüm iş yerleri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

KÜMOB Kooperatif Başkanı Mehmet Aferin ise konuşmasında, “Yaptığımız ve yapamaya çalıştığımız, ortaya koyduğumuz projede emeği geçen özellikle Belediye Başkanımız Alim Işık’a ve başkan yardımcılarımız, müdürlerimize yönetimim ve üyelerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteklerini bekliyoruz. Memleketimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı